Manitowoc Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

Manitowoc Teknik Servis
0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Hümel Endüstriyel Mutfak Teknik Servisi olarak Manitowoc ürün yelpazesinde bulunan tüm ürünlerin teknik servis ve montaj hizmetini vermekteyiz.

Manitowoc Hakkında

Manitowoc bir gemi inşa ve gemi onarım kuruluş olarak 1902 yılında Manitowoc, Wisconsin, bir göl topluluk kuruldu. O zamandan beri, şirket orta-1920 yılında kafes bomlu vinç iş giren ve kısa bir süre Dünya Savaşı’ndan sonra ticari soğutma ekipmanları dallanma, büyüdü ve çeşitlenmiştir.

Vinç ve endüstriyel mutfak ekipmanları – Bugün, şirketin iki parça oluşur. Bu segmentlerin her birinde Manitowoc pazar payı sektör lideri, ürün yeniliği ve ürün destek hizmetleri olduğunu.

Biz dünya çapında 26 ülkede faaliyet gösteren ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ürün ve hizmetlerinin küresel erişimini genişletmek devam edecektir.

MANITOWOC

Manitowoc olarak misyonumuz sürekli büyüyen ve gelişen ekonomik değerler üretmek ve geliştirmektir. Çabalarımızın merkezinde her zaman yüksek kaliteli, müşteri odaklı ürün ve destek hizmetleri olmaya devam edecektir. Araştırma, pazarlama, insan kaynakları, üretim teknolojileri ve yöntemleri ve müşteri destek hizmetleri ile ilgili tüm unsurları genel olarak en iyi ürün odaklı olarak yapmaktayız. Monitowoc, iş birimlerinin değerlendirilmesi ve süekli gelişim çalışmalarımızdaki rehberimiz bu odak üzerine k PBXuruludur.

Monitowoc buz makineleri olarak insanlarla sadece, işletmeleri için en ürünü sunmak ve onların büyümeleri için gerekli kaliteyi ve hizmeti taşıyan buz makineleri üretmek istiyoruz. Çalışanlarımız için bağlılık ve dürüstlük tutkusu monitowoc buz makinelerini taşıyan değerler olarak vazgeçilmezdir. Manitowoc için dürüstlük, söylediklerimiz ile yaptıklarımız arasındaki tutarlılıktır doğru şeyleri yapmak, ürettiğimiz buz makinelerine vazgeçilmez olmasını sağlayacak tek yol olduğu inancındayız.