Profinox Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe 2010 yılında kurulan Profinoks Mutfak, yüksek kalite standartları, geçmiş tecrübeleri, ürün çeşitliliği ve proje tamamlama süreçleri ile kısa sürede sektöründe önemli başarılara imza atmıştır.
Yaptığımız tüm işlerde müşteri memnuniyetini esas alarak yalın bir endüstriyel mutfak firması olmanın dışında müşterilerimize ihtiyaç duydukları ürün ve proje üzerine danışmanlık hizmetleri de vererek ürün ve proje koordinasyonu sağlamaktayız. Ürettiğimiz ürün ve tamamladığımız projelerde kalite standartlarımızı önceden oluşturur, sonuca ulaşıncaya kadar bu kalite anlayışından taviz vermeden devam ettiririz. 
 
Bize göre kalite yapılacak işin kanıtsanmış doğruluğunu ifade eder. Başka bir ifade ile başta sağlık ve can güvenliği olmak suretiyle insanların çok yönlü olarak ele alması gereken en önemli yaşam unsurudur. Kaliteden kasıt sadece ürün kalitesi olarak algılanmamalıdır. Bize göre kalite bir standarttır ve hayatın her alanında yer almalıdır. 
İşte bu sebeple Profinoks Mutfak; Müşterilerin ihtiyacı olan ürünleri yüksek çeşitlilik ve kalite standartları ile müşterilerine sunmaktadır.
Mutfak sektöründe faaliyet gösteren firmamız sizlerinde katılımı ile başta işleyiş, düzen ve sistem dahilinde kalite bilincini çalışanlarına ve müşterilerine yaşatmak için gerekli her türlü alt yapı oluşumunu sağlayarak çalışmalarına devam edecektir.