Portabianco Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

Endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermekte olan firmamız 1987 yılında 200 m²’ lik atölyede kolektif şirket olarak temelleri atılmış, 1993 yılında anonim şirket statüsüne geçmiş bir aile şirketidir. Üretime mutfak projeleri odaklı geniş çaplı üretim ile başlayan Yüksel Endüstriyel, yıllar içinde kaliteli iş gücünü ve ürün çeşitliliğini arttırarak, ulusal ve uluslararası alanda rekabetçi bir firma olmuştur.

Yüksel Endüstriyel, sürekli gelişim ve yeniliği misyon edindiği bu yolda yıllar içinde birçok alt marka yaratarak emin adımlarla öncü bir firma olmuştur. 1993 yılında Portashelf markası adı altında standart ürünlere geçiş yaparak Türkiye’ nin ilk patentli yerli üretim raf markasını sektöre sunmuştur. 2016 yılında prototipine başlanan ve 18 aylık bir AR-GE çalışma sürecinden sonra üretimine başlanan endüstriyel buzdolabı ve bulaşık makinesi ile Portabianco markasını yaratmıştır. 2017 yılında ise, ürün yelpazesini genişleterek, thermobox üretimi yapan Avatherm markasını bünyesine katmıştır.

Yüksel Endüstriyel aktif olarak Kocaeli-Kandıra ve Tekirdağ-Çerkezköy bölgelerinde bulunan toplamda 50613 m² açık alan içinde 23000 m² kapalı üretim alanına sahip iki fabrika, İstanbul-Okmeydanı bölgesinde bulunan bir merkez ofis ile 4 kıta, 72 ülkeye ihracat yapan bir marka olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

ISO 9001 ve TSE Kalite Sertifikaları ve Portashelf markasının sahip olduğu NSF belgesi yanında çevre, iş sağlığı ve güvenliği belgeleri ile birlikte kalite konusunda öncü bir kuruluş olarak hep daha iyisi için çalışmaktadır.