Maltepe Simag Buz Makinesi Servisi

0216 606 01 40, 0212 474 74 07

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Maltepe Simag Buz Makinesi Servisi 

Simag Buz Makinesi Hakkında;

1985 yılından beri buz makineleri üretmektedir. “Her gün aynı titizlikle ve detaylara özel dikkat ile buz makineleri üretmek bizim tutkumuzdur” diyen Brema; “Bu tutku bizi her zaman tüm ihtiyaçlar için en uygun, en verimli ve zamanında çözümler sağlanmaya odaklamıştır. Bu tutkumuz müşterilerimize bir taahhüttür.” devam etmiş, markasına ve kalitesine olan güvenini iddialı sözlerle ortaya koymuştur.

Simag Yönetim Kurulu: Bize göre buz makinesi tasarımı ve üretimi yüksek standartlarda geliştirilmiş dizaynlar ve en gelişmiş teknolojilerin kullanımı ile en kaliteli malzemelerin tercih edilmesi neticesinde mükemmel olur. Tutkumuz ve müşterilerin teşekkür mektupları bizim her gün mükemmel ürünler üretmekteki en itici gücümüzdür. Çok önemli bir faktörde, sürekli becerilerini yükseltmek ve know-how birikimini geliştirmek, yenilikleri takip ederek ve ar-ge çalışmalarına aralıksız devam ederek bizim tutkumuza ortak olan değerli bir ekibimiz vardır.
Bu, sürekli çaba ve araştırma daha fazla müşteri memnuniyeti yakalamak ve pazar gelişmelerini tahmin ederek ürün çeşitliliğimize her yıl yeni ürün ekleyerek sürekli yükseltilmiş ve geliştirilmiş ürün serileri üretmek içindir.
Simag Servisi ağırlıklı olarak hizmet verdiğimiz sektör ve kurumların içerisinde oteller, restaurantlar, hastaneler, catering firmaları, askeri tesislere endüstriyel mutfak servisi hizmeti sağlayan Hümel  Endüstriyel Teknik Servis, uzman personeli, tecrübeli servisi ve teknoloji avantajlarını en üst düzeyde kullanan organizasyon yapısıyla, sektör de müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.Servis talepleriniz için servis merkezimizi arayarak bize ulaşabilir ya da servis formunu kullanarak servis talebinde bulunabilirsiniz. Garanti kapsamını doldurmuş ürünlerinize uygun fiyat güvencesiyle 1 yıl garantili malzeme ve işçilik veriyoruz. Hümel  Endüstriyel mutfak teknik servisi hizmetleri, tüm orijinal ve yedek parçalar, deterjan ve parlatıcı pompaları, üst kalite deterjan ve parlatıcı ürünlerini, ekonomik fiyatlar ile satışını yapmaktadır.
Simag Servisi en ünlü elektronik markalardan biri olmanın en önemli nedeni geniş servis ağı ve bayileridir. Endüstriyel Mutfak hizmetinin yanı sıra, bu markanın dayanıklı elektronik araçları da itibarının en önemli nedenleri arasındadır.
İlgili sektörler için vazgeçilmez olan buz makineleri, farklı şekillerde buz üreten endüstriyel cihazlardır. Sektöre göre istenilen kapasite ve şekilde buz üretebilirler. Piyasada birçok marka ve modeli bulunan buz makineleri kullanım amacına göre özel olarak tasarlanmış makineler olsa da ana fikir hepsinde aynıdır. Her model ve marka buz makinesinin tamir ya da bakımı için Simag özel servisi, teknik hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Buz Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Buz makinelerinin kullanım alanı akla ilk gelen sektörler olan gıda, turizm ve eğlence sektörü ile sınırlı değildir. Kimya, ilaç, çeşitli laboratuvarlar gibi alanlarda, ticari ya da özel pek çok sektörde, farklı şekillerde buz üreten buz makineleri kullanılmaktadır. Buz makineleri endüstriyel cihazlar oldukları için teknik servis desteği alınması gerekir. Simag servisi, uzun yıllardır sahip olduğu uzman ekibiyle sektör fark etmeksizin talep edilen teknik hizmeti veriyor.

Buz Makinesinin Temizliği Nasıl Olmalı?

Elektronik eşyaların bazıları tüketici tarafından temizlenebilir ve bakımı yapılabilir ancak buz makinesi gibi endüstriyel makinelerin bakımı uzmanlık gerektiriyor. Birçok farklı sektörde kullanılan buz makinelerinin diğer elektronik cihazlarda da olduğu gibi düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Buz makinelerinin bakımını sadece uzman servisler yapabilir. Simag buz makinası servisi, buz makineleriyle ilgili teknik konularda hizmet veren uzman bir servistir.

Neden Simag Servis Tercih Edilmeli?

Profesyonel çalışan bir teknik servis, elektronik cihazların verimini arttırmakla kalmayıp daha uzun süre kullanılmalarını sağlar. Brema teknik servisi, bu makinelerinin bakımını ve arıza tespitini yerinde yapar. Arıza maliyeti hakkında tüketiciye bilgi verir ve gerekirse orijinal yedek parça temin eder. Bakım ya da arıza sorunlarını kısa zamanda çözen Simag servisi, alanında uzmanlaşmış bir servistir ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefler.