Maltepe Mareno Çorba Potu Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Maltepe Mareno Çorba Potu

Çorba Potları'nı Mareno ile Keşfedin 

Mareno Türkiye, İtalyan pişirme ekipmanları devinin Türkiye’deki temsilcisidir. Mareno mutfakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını dinleyerek ve şeflerin yanında çalışarak, ilk elden deneyime hayat vermek için tasarlanmıştır.

Mareno, ekipmanlarının kalitesi ve güvenilirliği için İtalya ve yurtdışında iyi bilinen köklü bir markadır. 1962’den bu yana üç kuşak şefe hizmet verdik ve modern ve yenilikçi tarzımız, bizi yeni ortaya çıkan genç profesyonellerin tercih ettiği bir seçim haline getirdi.

Mareno mutfağındaki her detay, işinizi daha kolay ve verimli hale getirmek için tasarlandı. Mareno makineleri, güvenilirliği ve performansı sağlamak için en iyi teknolojiyi entegre eder. Tasarımdaki yeniliklerimiz ürünleri ergonomik, kullanışlı ve kullanımı keyifli hale getirdi.

Gelişen mutfak stilleri ve inovasyon için güncel olan Mareno, her türlü yemek için komple çözümler sunmaktadır: oteller, restoranlar, büyük şirket mutfakları, hastaneler, askeri birlikler ve hızlı servis restoranlar…

1996’dan beri Mareno, gıda endüstrisi için ekipmanın önde gelen global tedarikçisi olan Ali Group’un bir parçası olmuştur. Bugün Türkiye’de, kalite ve güvencesini karşılayabilecek, sektöründeki saygınlığı sunabilecek S2000 Mutfak firması ile çalışmaktadır. Bizler de S2000 Mutfak olarak Mareno Türkiye ünvanıyla da hizmet vermeye devam ediyoruz

Mareno Türkiye Hakkında

Ekonomik

Düşük yakıt tüketimleri ile verimli çalışan ekonomik pişirme ekipmanları


Dayanıklı

Uzun Ömürlü, Dayanıklı Pişirme Cihazları ile endüstriyel mutfaklarınızı 1 kere kurun

Modern

Mareno'nun Modern Tasarım Anlayışı ile estetik mutfaklar oluşturun

EKİPMANLARA BIRAK

Olağanüstü esneklik

Yüksek performansları ve geniş bir kullanım yelpazesini güvence altına almak için uzun ömürlü olması için ağır hizmet standardımıza göre tasarlanmış ve üretilmiş yüksek kaliteli elemanlardan oluşan eksiksiz bir ürün yelpazesi.
İmalat araştırma ve tasarımına gösterilen büyük özen, farklı ihtiyaçlara göre büyük bir esneklik ve çok kolay kullanım ve temizlik sağlar.

ÇEVREYE SAYGI VE ENERJİ TÜKETİMİ

Çalışmamızın her aşamasında üretkenlikle sürdürülebilirliği uzlaştırmaya çalışıyoruz. Çevreyi koruyan ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan irili ufaklı birçok farklı seçenekte kendini gösteren somut bir çabadır.

ÇEVREYE DUYARLIYIZ

Kullandığımız ambalaj ve malzemeler% 90'a kadar geri dönüştürülebilir . Bu, üretimimizin çok düşük çevresel etkiye sahip olduğu anlamına gelir.

Yıllardır CO2 emisyonlarını azaltmaya kararlıyız ve enerji tüketimini azaltmak ve makinelerimizin performansını iyileştirmek için sürekli çalışıyoruz .

2013 yılında alınan çevre sertifikası ISO 14001, nihayet çevresel sürdürülebilirlik ve ekolojiye olan bağlılığımızı teyit etmektedir.

ÇALIŞMA MALİYETLERİNE DİKKAT

Bir mutfak seçerken, işletme maliyetlerini değerlendirmenin esas olduğunun farkındayız ve bu nedenle ekonomik olarak da uygun ürünler yaratıyoruz .

Talep üzerine, tüm makineler için bağlantı için ayarlanabilir Güç Guardian , en fazla% 40 oranında tüketimini kesebilir elektrik güç kontrol sistemi.

Avantaj açıktır: Bir Mareno mutfağı satın alırken, yatırımınız birkaç yıl içinde kendini amorti edecektir.

HÜMEL ENDÜSTRİYEL OLARAK BİZ ; 

DEGERLERİMİZ

Çalışmamızın her hareketi ve her anı, çok kesin ve özel bir üslupla karakterize edilir. Hümel Endüstriyel'in  tarzı, paylaştığımız değerler mirasından gelir.

TUTKU

Her gün yaşanmak için yapılmış ve aksiyon için tasarlanmış mutfaklar yaratmak için İşimizi sevmenin yaratıcılığımızı kullanıyoruz.

EVRİM

Asla şöhretimize güvenmeyerek, oyunun bir adım önünde olmak için her zaman yeni malzemeler, teknoloji ve çözümler arayışındayız.

YAPTIĞIMIZIN KALBİNDE İNSANLAR

Ekipmanlarımızı insanları akılda tutarak geliştiriyoruz: ihtiyaçları, tercihleri ​​ve alışkanlıkları. Her isteklerini yerine getirmek için özel çözümler üretiyoruz.

DENEYİM

Geçmişimizin değerine inanıyoruz; geçmiş projelerimize ve müşterilerimizin görüşlerine önem veriyoruz.

GÜVENİLİRLİK

Bize her zaman güvenebilirsiniz: Müşterilerimizi ve beklentilerini asla düşürmeyen verimli, güvenilir ürünler sunuyoruz.

KALİTE

Amacımız tasarım, konfor ergonomisi, verimlilik ve güvenlik açısından en iyi kaliteyi vermektir.

DİNLİYORUZ

Müşterilerimizin öneri ve istekleri bizim için önemlidir çünkü bizi sürekli daha iyi hale getirmeye itmektedir.

TAM ÇÖZÜM

Müşterilerimize eksiksiz bir çözümün huzurunu ve güvencesini sunuyoruz çünkü gerekli tüm ekipmanlarla entegre sistemler ve mutfaklar hazırlıyoruz

HİZMET

Müşterilerimize teknik servis öncesi ve sonrası her adımda eşlik ediyoruz. Tasarım hizmetleri, danışmanlık ve teknik destek ile onların yanındayız.

Her zaman hizmetinizdeyiz: sizinle çalışmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak bir zevk.