Çayırova Manitowoc Buz Makinesi Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Çayırova Manitowoc Buz Makinesi Servisi

Manitowoc Buz Makinesi Hakkında;

Buz makinesi verimli ve etkili bir şekilde çalışmak üzere tasarlanmıştır. İnce tasarımı şık ve pratiktir. Uzun ömürlülük, bu ürünün dayanıklılığını kanıtlayacaktır. Satın alırken ve buz makinesi kullanılırken kullanabilirliğini sizde göreceksiniz. En sevdiğiniz içecekte, dünyanın dört bir yanındaki restoranlarda, barlarda ve marketlerde bardağa dönüşen taze, kristal berraklığındaki küp buzdaki o tanıdık tıkırtı sesi. Buz küpü üreticilerinden gelen buz, her içeceğin lezzetini korurken içecekleri soğutur. Hava soğutmalı. Üretim kapasitesi 215 lbs'dir. 80 litre su kutu kapasitesi vardır. Makine üst kapağının altındaki siyah "yukarı ve içeri" kapı kıvrımları kullanımı daha kolay bir olacak şekilde tasarlanmıştır. Paslanmaz dış yüzeylidir. Yerleşik, patentli temizleme sistemi, rutin bakımı ve onarımı sayesinde daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Basitçe anahtarı çevirin, temizleyici veya parlatıcı ile doldurun ve makine sadece 24 dakika içinde kendi kendini temizler. (Temizleyiciler ayrı satılır )

5 Yıl Garantilidir.
ETL; Bu ürün güvenlik sanitasyonu test eden ETL tarafından belirlenen standartları karşılamaktadır
Bu ürün ABD' de üretilmiştir.
Bu ürün halkın güvenliğini, sağlığını ve çevreyi test eden Ulusal Sanitasyon Vakfı tarafından belirlenen standartları karşılamıştır

Ürün Özellikleri;

√  Sağlam Paslanmaz Çelik Zemin ve Dış

√     Çevre Dostu R134A Soğutucu Akışkan Üzerinde Çalışır

√     Kompresör için 5 Yıllık Garanti içerir

√     Ağır Hizmet Tipi Paslanmaz Çelik Çerçeve üzerine inşa edilmiştir

√     Döner Tekerler Opsiyoneldir

√     Kompresör Tüm Çalışma Koşullarında Çalışır

√     Tutarlı Sıcaklıklar İçin Büyük Boy Soğutma Sistemi 

√     Optimal Görme için İç Aydınlatma

Buz Makinesi Nerelerde Kullanılır?

Buz makinelerinin kullanım alanı akla ilk gelen sektörler olan gıda, turizm ve eğlence sektörü ile sınırlı değildir. Kimya, ilaç, çeşitli laboratuvarlar gibi alanlarda, ticari ya da özel pek çok sektörde, farklı şekillerde buz üreten buz makineleri kullanılmaktadır. Buz makineleri endüstriyel cihazlar oldukları için teknik servis desteği alınması gerekir.Manitowoc servisi, uzun yıllardır sahip olduğu uzman ekibiyle sektör fark etmeksizin talep edilen teknik hizmeti veriyor.

Buz Makinesinin Temizliği Nasıl Olmalı?

Elektronik eşyaların bazıları tüketici tarafından temizlenebilir ve bakımı yapılabilir ancak buz makinesi gibi endüstriyel makinelerin bakımı uzmanlık gerektiriyor. Birçok farklı sektörde kullanılan buz makinelerinin diğer elektronik cihazlarda da olduğu gibi düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Buz makinelerinin bakımını sadece uzman servisler yapabilir. Manitowoc buz makinası servisi, buz makineleriyle ilgili teknik konularda hizmet veren uzman bir servistir.

Neden Manitowoc Servis Tercih Edilmeli?

Profesyonel çalışan bir teknik servis, elektronik cihazların verimini arttırmakla kalmayıp daha uzun süre kullanılmalarını sağlar. Monitowoc Yetkili Servisi, bu makinelerinin bakımını ve arıza tespitini yerinde yapar. Arıza maliyeti hakkında tüketiciye bilgi verir ve gerekirse orijinal yedek parça temin eder. Bakım ya da arıza sorunlarını kısa zamanda çözen Manitowoc servisi, alanında uzmanlaşmış bir servistir ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefler. Humel Endüstriyel, uzman ekip kadrosu ile hizmetinizdedir