Beykoz Classeq Kalıp Buz Makinesi Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

HÜMEL ENDÜSTRİYEL İLE
 »İŞİNİZİ
KOLAYLAŞTIRIN«

HÜMEL ENDÜSTRİYEL  olarak bütün hizmetleri kaliteden, güvenilirlikten ve çevreye saygıdan asla ödün vermeden 'koşulsuz müşteri memnuniyeti' ışığında vermek. En son teknolojiye sahip alt yapımız ve dinamik personelimiz ile Türkiye piyasasına dünyanın en iyilerini sunmak.

HÜMEL ENDÜSTRİYEL TEKNİK SERVİS

MÜKEMMEL DESTEK

Müşteri memnuniyetini en temel ilke olarak benimseyen Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışmaya devam etmektedir

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Hümel Endüstriyel için değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir.

Hedefimiz, çalışmalarımızı ve markalarımızı dünya çapında zincir işletmelerin özellikle operasyonda aynı kaliteyi sunmak ve arıza oranı düşük, distribütörlüğünü yaptığımız markalar kategorisinde uzman ve yenilikçi teknolojisi ile bir adım önde tutmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürekli olarak istişare ediyoruz.

Müşterilerimizin kaliteli ürün tedariki ve satış sonrası ihtiyaçları bizlerin her zaman yeni yatırım planları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Müşteri memnuniyetini en temel ilke olarak benimseyen Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışmaya devam etmektedir.

BAKIM

Herkes bilir: düzenli olarak denetlenen ve bakımı yapılan bir makine daha iyi çalışır. Ve daha uzun süre. Bu aynı zamanda endüstriyel makineler için de geçerlidir: gün içinde yüksek performans sağlamak ve mükemmel sonuçlar sunmak zorundadırlar. Arızaları olmadan. Bu düzenli bir şekilde servis edilen HÜMEL  için sorun değil. İşte bu yüzden size uygun bakım paketleri sunuyoruz.

BAKIMLA İLGİLİ SORULARINIZ MI VAR? 

Makinelerinizdeki arızaları önlemek ister misiniz? Beklenmeyen arızaların onarımlarını önleyin. Uzun vadede mükemmel sonuçlar elde edilsin mi? Bakım paketlerimiz daha fazla güvenlik sağlıyor.

Hümel Endüstriyel Olarak, Size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyarız ve sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz.

Buz Makineleri

Buz Makineleri Serisi, üç farklı tasarıma sahiptir. Atış tarzı, yarım küp veya tam küp üretme. Sizin için doğru makineyi burada bulun.

Modüler Küp Buz Yapıcı
CIM0835F / H

Ice-O-Matic Modüler Küp Buz Makineleri son derece güvenilirdir ve sorunsuz bir işletim ve bakım sistemi ile üretilmiştir. En zorlu yemek servisi ve konaklama ihtiyaçları için saf, kristal berraklığında küp buz üretirler. Ayrıca bir saklama kutusu veya dağıtıcı üzerinde mükemmeldirler ve 'Yarım' veya 'Tam' küp seçeneklerinde mevcutturlar.

Ana Özellikler

'Tam' Küp 'veya' Yarım 'Küp' Buz

Bu buz makinesi, 'Tam' (ICEO805F) veya 'Yarım' (ICEO805H) küpler üretecek şekilde sipariş edilebilir.

Yüksek Hacimli Buz Üretimi

408Kg / 24 saate kadar üretim yapar.

Hasat Yardımı

Harvest Assist, enerji tüketimini azaltırken ve kapasiteyi artırırken buz yapıcının ömrü boyunca tutarlı buz üretimi sağlar.

PURE ICE Dahili Antimikrobiyal Koruma

Buz yapıcının ömrü boyunca yerleşik antimikrobiyal koruma, buz yapıcı yüzeylerinde bakteri üremesini engeller. Ice-O-Matic'in isteğe bağlı su filtreleme sistemi, hoş olmayan tatlara, kokulara ve kireç oluşumuna karşı koruma sağlar.

Son Derece Yapılandırılabilir

ICEO805 aşağıdaki B25, B40, B55 ve B100 kutularından herhangi biriyle eşleştirilebilir.

Üstün Yapı

İç kısımda dayanıklı, korozyona dayanıklı paslanmaz çelik ve dayanıklı paslanmaz kaplama ve endüstriyel düzeyde parmak izine dayanıklı plastik.

Teknik özellikler

Boyutlar
Genişlik:768 mmDerinlik:610 mmYükseklik:660mm (bacaklar dahil)

Hidrolik
İzin verilen minimum besleme suyu basıncı:1,4 çubuğuMaksimum Gelen Su Basıncı:4,1 çubuğuMinimum Gelen Su Sıcaklığı:4,5 ° CMaksimum Gelen Su Sıcaklığı:38 ° C

Elektriksel
Gerekli Amper:16A 1 Aşama

Verim
Buz Küpü Stili:Tam / YarımNet ağırlık:100kgBuz Üretimi 10 ° C Su 10 ° C Hava:363kg / 24 saatBuz Üretimi 15 ° C Su 21 ° C Hava:290kg / 24 saat

Bileşenler
Sıkıştırmalı soğutma ünitesi:Uzak (VRC2061B)Hava Soğutmalı Ünite:EvetEntegre Tahliye Pompası:Hayır

Classeq Hikayesi ;

Vizyonumuz

Classeq basitlik anlamına gelir. Classeq markasının her yönü bu mesajı pekiştiriyor.

Ürünlerimiz basitlik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Seçmek ve kurmak kolaydır; müşterilerimiz için kullanımı, bakımı ve temizliği basittir.

Yüksek kaliteli üretim, güvenilir, sağlam yapı ve güler yüzlü hizmet ile tamamlanan Classeq, her zaman uygun fiyatlarla temiz, güvenilir ve kaliteli sonuçlar sağlar.

''Kaliteli, basit ve etkili bardak ve bulaşık yıkama hizmetlerini uygun fiyatlarla sunacağımıza söz veriyoruz.''

Değerlerimiz

Basitlik

Sadelik, iş operasyonlarımıza, ürünlerimize ve hizmet ilkelerimize rehberlik eden ahlaktır. Ürünlerimiz basitlik için tasarlanmıştır, kullanımı kolaydır, kapsamlı bir şekilde güvenilirdir ve günümüzün yoğun gereksinimlerinin taleplerini karşılar.

Güven

Sürekli olarak doğru iş için doğru bulaşık yıkama ürününü sağlamayı hedefliyoruz ve her seferinde teslim edilmesini sağlıyoruz. Her bir Classeq makinesi uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir ve amaca uygun olduğundan ve beklentileri aşacak şekilde çalıştığından emin olmak için sıkı bir şekilde test edilir.

Müşteri önceliği

Müşterilerimizin deneyimi, yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır. Sadık, üretken ve başarılı müşteri ilişkilerini sürdürmek için uzun vadeli faydalar sağlamaya odaklanıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz konaklama sektörü gibi müşterilerimize hizmet etmek için varız.

Tarih ve Miras

Classeq eşya yıkama profesyoneller için kullanmak sağlam, basit ve uygun maliyetli cam ve bulaşık ekipman yelpazesi ile otelcilik sektörüne sunmak amacıyla 1977 yılında kuruldu.

O zamandan beri Classeq, tüm pazarlara uygun cam ve bulaşık yıkama çözümleri sağlamak için birçok yeni ürünü tanıttı, yeni teknolojiler uyguladı ve dağıtım ortaklarıyla ilişkisini güçlendirmeye devam ediyor.

Marka kimliği

Classeq, basit ve uygun fiyatlı kaliteyi temsil eden markadır. "Bulaşık Yıkama Basitleştirildi" sloganımız ve marka markamız, temsil ettiğimiz her şeyi temsil ediyor.

Logomuzun iki versiyonu var: Dijital kullanım ve basılı kullanım için - dijital alanda canlılığı sağlamak için oluşturulmuş. Marka yönergelerimizin tamamını görüntüleyin .


Classeq Ticari Buz Makinesi

Classeq Ice-O-Matic Ticari Buz Makinelerimiz tüm ticari buz makinesi ihtiyaçlarınızı karşılar. İster bir barın arkasında ister bir etkinlikte müşterilere hizmet veren içecekler için buz küplerinden, yalnızca birkaç gün veya birkaç hafta boyunca bir buz makinesine ihtiyacınız olduğunda, buz makinelerimiz mükemmel buz küplerini, ince parçalanmış buzları veya külçeleri üretebilir.

Classeq, 1977'den beri yiyecek, içecek ve ağırlama endüstrisine sağlam ticari cam ve bulaşık makinesi çözümleri tedarik etmektedir. Şimdi, Classeq Ticari Bulaşık Makinesi ve Ticari Bardak Yıkama serilerimizin yanı sıra iki yıl ve üç yıl garantili Buz makineleri de sunuyoruz.

Yüksek kaliteli mühendislik becerilerimiz ve yenilikçi ürün geliştirme ile Birleşik Krallık'ta ve dünya çapında ünlüyüz. Aynı zamanda, her zaman en kaliteli müşteri hizmetini ve desteğini sunmaya çalıştık, böylece makinelerimizden herhangi biriyle karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorunu çözmek için bize güvenebileceğinizi bilirsiniz.

Bağımsız ünitelerden modüler tasarımlara ve buz için ayrı depolama kutularına kadar geniş bir ticari buz makinesi yelpazesine sahibiz. Müşterilerimiz barlar, restoranlar, oteller, etkinlik organizatörleri ve catering tedarikçileri dahil olmak üzere konaklama, yiyecek ve içecek sektörlerinden gelmektedir.

Ticari buz makinelerimizi çalışırken görmek için bir gösteri talep edin. Bir sorunuz mu var veya bir teklife mi ihtiyacınız var? 0844 225 9249 numaralı telefondan bugün bize ulaşın

Classeq Ticari Buz Makinesi

İşletmeniz için en uygun buz makinesini bulmak istiyorsanız bugün bizimle iletişime geçin. Her işletmenin farklı ihtiyaçları vardır. Herkesin çok fazla buz üretmesi ve depolaması gerekmiyor, oysa bazı müşterilerimiz günlük 574 kg üretim kapasitesine sahip en büyük makinelerimize ihtiyaç duyuyor (ICE1405, B100 saklama kutusu önerilir). En küçük makinemiz günde 19 kg buz üretebilir ve bu, herhangi bir bar veya restorana gizlice sığar.

Ice-O-Matic Ticari makinelerimiz, ihtiyacınız olan şeye bağlı olarak tam veya yarım küpler, pullar veya külçeler üretebilir. Ayrıca, iyileştirilmiş bir su dağıtım sistemi, ön havalandırma hava girişi - size değerli alan kazandırır - ve sıcaklığı kontrol etmek için yenilikçi bir ön panel ile birlikte gelirler.

Sunduğumuz modern ticari buz makineleri yelpazesiyle ilgili her şey, işinizin ihtiyaç duyduğu maksimum buz miktarını üretip depolamanızı sağlarken, yerden ve zamandan tasarruf etmek için tasarlanmıştır.

40 yıl önce kurulan gıda, içecek ve konaklama sektörlerinin yanında yenilikler yaparak, yıllar içinde bizimle birlikte büyürken müşterilerimize hizmet edecek yeni ürünler yarattık.

Ticari buz makinelerimizi çalışırken görmek için bir gösteri talep edin. Bir sorunuz mu var veya bir teklife mi ihtiyacınız var ?