Pendik Lainox Fırın Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

 

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Pendik Lainox Fırın Servisi

NABOO®,  BİR İÇERİK DÜNYASINA GİRİN

Naboo, devrimin ta kendisi

Naboo'yu diğer profesyonel fırınlardan ayıran kesinlikle benzersiz olan özelliğe Bulut denir .

In Cloud biz tarifleri, süreç, hazırlık sistemini, pişirme programı ve Cloud her plakanın sunu hazırladıktan çünkü bitmiş ürün oluşturmak için tüm içeriği bulabilirsiniz.

Naboo, zaman içinde tekdüze olan mükemmel kalitede sonuçlar için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar, önerir ve yeniden tanımlar.

Lainox imalat şirketini “Application Company”, yani uygulama şirketine dönüştürür. Teknoloji ile yapabilme bilgisini buluşturan yeni nesil kombine fırın olan Naboo wi-fi aracılığıyla sürekli İnternet'e ve tüm dünyadan şeflerin tariflerinin toplandığı bir ansiklopedi olan Lainox Cloud sistemine bağlıdır.

WI-FI VEYA ETHERNET BAĞLANTISIWI-FI VEYA ETHERNET BAĞLANTISI

KAYIT İLE BULUT'A ERİŞİM ,

TÜM İÇERİKLER KALICI OLARAK MEVCUTTUR

TÜM İÇERİKLERİN, AYARLARIN, ÖZELLEŞTİRMELERİN YEDEKLENMESİ

ÇOKLU CİHAZLARDA İÇERİK PAYLAŞIMI

UZAKTAN SERVİS SAYESİNDE HER ZAMAN TEKNİK YARDIM MEVCUTTUR

HÜMEL ENDÜSTRİYEL OLARAK BİZ ;

DEGERLERİMİZ

Çalışmamızın her hareketi ve her anı, çok kesin ve özel bir üslupla karakterize edilir. Hümel Endüstriyel'in  tarzı, paylaştığımız değerler mirasından gelir.

TUTKU

Her gün yaşanmak için yapılmış ve aksiyon için tasarlanmış mutfaklar yaratmak için İşimizi sevmenin yaratıcılığımızı kullanıyoruz.

EVRİM

Asla şöhretimize güvenmeyerek, oyunun bir adım önünde olmak için her zaman yeni malzemeler, teknoloji ve çözümler arayışındayız.

YAPTIĞIMIZIN KALBİNDE İNSANLAR

Ekipmanlarımızı insanları akılda tutarak geliştiriyoruz: ihtiyaçları, tercihleri ​​ve alışkanlıkları. Her isteklerini yerine getirmek için özel çözümler üretiyoruz.

DENEYİM

Geçmişimizin değerine inanıyoruz; geçmiş projelerimize ve müşterilerimizin görüşlerine önem veriyoruz.

GÜVENİLİRLİK

Bize her zaman güvenebilirsiniz: Müşterilerimizi ve beklentilerini asla düşürmeyen verimli, güvenilir ürünler sunuyoruz.

KALİTE

Amacımız tasarım, konfor ergonomisi, verimlilik ve güvenlik açısından en iyi kaliteyi vermektir.

DİNLİYORUZ

Müşterilerimizin öneri ve istekleri bizim için önemlidir çünkü bizi sürekli daha iyi hale getirmeye itmektedir.

HÜMEL İLE TAM ÇÖZÜM

Müşterilerimize eksiksiz bir çözümün huzurunu ve güvencesini sunuyoruz çünkü gerekli tüm ekipmanlarla entegre sistemler ve mutfaklar hazırlıyoruz

HÜMEL HİZMET

Müşterilerimize teknik servis öncesi ve sonrası her adımda eşlik ediyoruz. Tasarım hizmetleri, danışmanlık ve teknik destek ile onların yanındayız.

Her zaman hizmetinizdeyiz: sizinle çalışmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak bir zevk

Lainox Tarihçesi :

2011

Heart Green, enerji israfı olmadan

Lainox 2011 yılında dikkatini çevre ve enerji verimliliği üzerine çevirerek, bu şekilde sentezlediği yeşil teknolojiyi piyasaya sürer:

Ecospeed Dynamic

Ecovapo

GFT

Heart Green, herhangi bir israfta bulunmadan yalnızca yiyeceklerin pişirilmesi için gereken enerjinin kullanılmasını sağlar.

2006

Heart ve Dokunmatik Ekran/ICS

Lainox, kullanımlarını kolaylaştırmak amacıyla, tarihte ilk defa fırınlarında dokunmatik ekran uygulamaya başlar, ayrıca ICS teknolojisini piyasaya sürer: Interactive Cooking System, yani Etkileşimli Pişirme Sistemi adı verilen bu teknoloji her şefin arzusu olan pişirme işlemini kişiselleştirme ihtiyacını karşılama ile baştan sona otomatik pişirme işleminin üstünlüklerini bir araya getirme kapasitesine sahiptir.

2001

The Cube, Scroller ve Autoclima özellikli otomatik kontrol

The Cube karma fırın modelinin üçüncü nesli. Bu fırın, Scroller® kumandası ve Autoclima® sistemi sayesinde kullanıcı dostu, öğrenmesi ve yönetmesi basit ve hızlı bir teknolojiye olanak tanıyan ilk fırındır. “Lainox Cooking System” projesini pekiştirir.

1991

Yeni Autoclima özellikli otomatik Cucinatore

karma fırınların ikinci nesli olan, aralarında AUTOCLIMA adlı pişirme haznesindeki nem oranının otomatik kontrol edildiği yeniliği de içeren, pek çok otomatik fonksiyona sahip "Cucinatore" modeli. Pişirme çevrimleri ve aşamalarında aynı anda birden çok pişirme yapılmasına olanak tanıyan üniversal bir makine olduğundan zamanının ötesindedir. Yiyeceklerin hazırlanması, pişirilmesi, saklanması

ve ısıtılması gibi ihtiyaçların hepsine yanıt vermek amacıyla karma fırınları tamamlayan teçhizat sistemi olan “Lainox Cooking System” dünyaya gelir

1983

Gazlı ve elektrikli programlanabilen fırın

konveksiyonlu ve buharlı karma fırınların birinci neslinin üretimi. Hem gaz, hem elektrikle çalışan, programlanabilir kumandalara sahip, tüm sektör için dünya çapında referans haline gelen sıra dışı performanslara sahip kompakt model.

1981

Mükemmel bir konveksiyon fırın Hazne içindeki havanın mükemmel şekilde dağılmasını sağlayan sıcak hava fanlı fırınların ilk sürümü doğar

ÇOK DAHA KOLAY, SEZGİSEL VE ​​TAM

Tüm yenilikçi teknoloji arka planda olup, pişirme parametrelerinin doğru olduğu bilgisiyle en karmaşık yemekleri bile hazırlamanıza yardımcı olur.

Üst düzey elektronik cihazlar gerektirmeyen, bunun yerine dijital kontrollerin hassasiyetinden ödün vermeden basit ve manuel kontrollerle yemek pişirmeyi ve planlamayı tercih edenler için.

Komutlarınıza açık ama aynı zamanda sağlam, herkes için uygun ancak gelişmiş, konsept olarak geleneksel, ancak içerik açısından zengin, güven verici ve verimli bir fırın arayanlar için LAINOX tam da doğru öneriye sahip. Çözüme Sapiens denir.

Sapiens, yemek pişirmede en iyi ve en tutarlı başarı için gerekli olan tüm otomatik ve manuel kontrol ekipmanlarını sunar.

Ek olarak, Sapiens'in donanımı ve işlevselliği, tasarımdaki özeni ve LAINOX'un kullanıcıya adadığı yakın ilgiyi göstermektedir.

Özellikleri ;

HVS (Yüksek Görünürlük Sistemi) LED alfanümerik ekran 

En sevdiğiniz programları, önceden ayarlanmış programları, değişken fan hızını, otomatik yıkamayı, menüleri ve ayarları görüntülemek için 2,4 inç (LCD - TFT) renkli ekran.

Altı hız seçeneğine sahip değişken fan hızı
Özel pişirme gereksinimleri için aralıklı fan modu mevcuttur.

Altı hız seçeneğine kadar değişken fan hızı

Özel pişirme gereksinimleri için aralıklı fan modu mevcuttur.

Kaydırma ve itme düğmeleri (seçin ve onaylayın)

Seçilen pişirme sıcaklığına göre sıralı ateşleme LED çubuklar

% 100 geri dönüştürülebilir kartonda sıvı deterjanlı, belirli bölmeye yerleştirilmiş LCS otomatik yıkama sistemi

Çekirdek probun harici bir konektör aracılığıyla standart tedarik pişirme haznesine hızlı bağlantısı için ön konfigürasyon.

Otomatik sarımlı el duşu, standart olarak verilir

HACCP verilerini indirmek, yazılımı güncellemek, pişirme programlarını yüklemek / indirmek için USB bağlantısı.

Ayarlanan pişirme süresi dolana kadar kademeli olarak sönen LED çubuk.

Veya seçilen çekirdek sıcaklığa ulaşılana kadar ardışık ateşleme.

Ecospeed işlevi ile,

pişirilen ürünün miktarını ve türünü tanıyarak Sapiens, enerji dağıtımını optimize eder ve kontrol eder ve herhangi bir dalgalanmayı önleyerek doğru pişirme sıcaklığını korur.

Sonuç: Yalnızca gereken miktarda enerji kullanıyorum

-% 10 enerji

-% 30 su -%

5 ağırlık kaybı  *

GFT  Yeşil İnce Ayar

Yeşil İnce Ayar

Yeni GFT (Yeşil İnce Ayar) brülör modülasyon sistemi ve patentli yüksek verimli eşanjör, güç israfını önler ve zararlı emisyonları azaltır.

-% 10 enerji

-% 10 CO2  *

EcoVapor

EcoVapor

Sapiens, buhar seviyesini tanır ve yalnızca gerekli enerji miktarını kullanır. EcoVapor sistemi ile pişirme haznesindeki buhar doygunluğunun otomatik kontrolü sayesinde su ve enerji tüketiminde kesin bir azalma olur.

-% 10 enerji -%

50 su

-% 10 buhar *

* Önceki modelimizle karşılaştırıldığında

Fast Dry® Kuru, Çıtır pişirme

Fast Dry® cottura croccante e asciutta

Patentli Fast Dry® sistemi (aktif pişirme odası nem alma sistemi) tam yükte bile kızarmış yiyecekler, ızgara yiyecekler, tatlılar ve ekmeğin mükemmel gevrekliğini ve kızarmasını sağlar. Yük kapasitesinin% 100'ünü kullanır.

Autoclima® Tender, sulu pişirme

Autoclima® cottura succosa e morbida

LAINOX Autoclima® sistemi, pişirme haznesindeki mükemmel iklimi otomatik olarak kontrol eder.

Sıcaklık ve nem, pişirilecek yiyeceğe göre otomatik olarak ideal seviyelerde kontrol edilir. Önceden pişirilmiş yiyecekleri ısıtırken sulu olma ve hassasiyet de sağlanır.

İhtiyaçlarınıza en uygun yıkama sistemini seçin

Tasarım

Sapiens tasarımı, fırının sadece güzel görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda atölyede her zaman en iyi pişirme kalitesine giden bir dizi işlev ve yenilik ekler.