Maltepe Mareno Bulaşık Makinesi Servisi

0216 606 01 40

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Maltepe Mareno Bulaşık Makinesi Servis

Gelenek ve Modernlik 

Mareno mutfakları, müşterilerin ihtiyaçlarını dinleyerek ve şeflerle birlikte çalışarak, yaşam için inşa edilmiş ve ilk elden deneyime göre tasarlanmıştır.
Mareno, İtalya'da ve yurt dışında ekipmanlarının kalitesi ve güvenilirliği ile tanınan köklü bir markadır .
1962'den beri üç nesil şefe hizmet verdik ve modern ve yenilikçi tarzımız bizi yeni ortaya çıkan genç profesyonellerin tercihi haline getirdi.
Bir Mareno mutfağındaki her ayrıntı, işinizi daha kolay ve verimli hale getirmek için tasarlanır ve tasarlanır . Mareno makineleri, güvenilirlik ve performans sağlamak için en iyi teknolojiyi entegre eder. Tasarım onları  ergonomik, kullanışlı ve kullanımı keyifli hale getirir.
Değişen mutfak stilleri ve yenilikçilik mesleği ile güncel olan Mareno, her türlü yemek hizmeti için eksiksiz çözümler sunar: oteller, restoranlar, büyük şirket kantinleri ve hızlı servis restoranları.
1996'dan beri Mareno, gıda hizmetleri endüstrisi için önde gelen küresel ekipman tedarikçisi olan Ali Group'un bir parçasıdır .

ERGONOMİ

Görünüşü güzel, rahat ve kullanımı zevkli mutfaklar sunmak için her tasarım incelenir ve tasarlanır. Ergonomi her şeyin merkezinde yer alır . Her şey elinizin altında olmalı, mutfağın kullanımı kolay, temizlenmesi ve organize edilmesi gerekir.

TEKNOLOJİ

Mareno, yeni çözümlerin ve yeni teknolojilerin araştırma ve geliştirilmesine yatırım yapmaktadır. Bizim için teknoloji asla kendi başına bir son değildir, ancak her zaman hayatınızı kolaylaştıran ve daha iyi çalışmanıza yardımcı olan çözümlere götürür .

ESNEKLİK

İhtiyaçlarınıza ve çalışma alanınıza göre teklifimizi her zaman özelleştirmeye hazırız. Zanaatkar olarak geleneğimiz sayesinde , özelleştirilmiş çözüm ve hizmetlerle eksiksiz mutfaklar sunabiliyoruz .

ÖZELLİKLERİ

Tam çift cidarlı, tamamen derin formlu bulaşık makinesi. Yenilikçi durulama sistemi sayesinde su, deterjan ve enerji tüketiminde oldukça tasarruflu
Deterjan israfını önlemek için durulamadan önce atık yıkamanın kısmen boşaltılması  6 yıkama döngüsü, 4'ü kısmi yıkama suyu tahliyeli ve 2'si toplam yıkama suyu ile durulamadan önce boşaltın.
Çok renkli BAŞLAT tuşu. LCD'li elektronik kontrol paneli. Kontrol menüsünden dil seçimi. Kendi kendine teşhis sistemi. Doğrudan kablo bağlantısından kolay değiştirilebilir voltaj ayarı.
PLUS sistemi ile mükemmel bir son durulama için yardımcı pompa. Standart deterjan ve parlatıcı pompası.
Yerleşik tahliye pompası. Enerji Tasarruflu termostop. Hızlı tank ısıtması.
Hijyeni optimize etmek ve temizlik işlemlerini kolaylaştırmak için derin biçimlendirilmiş yuvarlak bir tank.
Sürekli kendini yenileyen yumuşatılmış su versiyonu.

BAKIM VE ONARIM

Profesyonel çalışan bir teknik servis, elektronik cihazların verimini arttırmakla kalmayıp daha uzun süre kullanılmalarını sağlar. Humel Endüstriyel Servisi, bu makinelerinin bakımını ve arıza tespitini yerinde yapar. Arıza maliyeti hakkında tüketiciye bilgi verir ve gerekirse orijinal yedek parça temin eder. 
Bakım ya da arıza sorunlarını kısa zamanda çözen Humel Endüstriyel, alanında uzmanlaşmış kadrosu,yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile hizmetinizdedir