Kartepe Mareno Kuzine ve Ocaklar Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40
0212 474 74 07
0262 641 40 14
0539 480 08 50

Kartepe Mareno Kuzine ve Ocaklar Servisi

Kuzine Serileri

Gazla güç parmaklarınızın ucunda

Kompakt tasarımı ve mükemmel performansı ile gazlı ocaklar, her türlü yemek için mükemmel pişirme sonuçları garanti eder.
Gazlı ocaklar 2 veya 4 brülörlü olarak mevcuttur ve bağımsız serilerle aynıdır.

MUTFAK YAPAN HER ŞEY
Belirli bir öğeyi mi yoksa bütün bir mutfağı mı arıyorsunuz?
A'dan Z'ye verimli bir mutfak oluşturmak için gerekli ekipmanları sağlıyoruz.

HÜMEL ENDÜSTRİYEL OLARAK BİZ ; 

DEGERLERİMİZ

Çalışmamızın her hareketi ve her anı, çok kesin ve özel bir üslupla karakterize edilir. Hümel Endüstriyel'in  tarzı, paylaştığımız değerler mirasından gelir.

TUTKU

Her gün yaşanmak için yapılmış ve aksiyon için tasarlanmış mutfaklar yaratmak için İşimizi sevmenin yaratıcılığımızı kullanıyoruz.

EVRİM

Asla şöhretimize güvenmeyerek, oyunun bir adım önünde olmak için her zaman yeni malzemeler, teknoloji ve çözümler arayışındayız.

YAPTIĞIMIZIN KALBİNDE İNSANLAR

Ekipmanlarımızı insanları akılda tutarak geliştiriyoruz: ihtiyaçları, tercihleri ​​ve alışkanlıkları. Her isteklerini yerine getirmek için özel çözümler üretiyoruz.

DENEYİM

Geçmişimizin değerine inanıyoruz; geçmiş projelerimize ve müşterilerimizin görüşlerine önem veriyoruz.

GÜVENİLİRLİK

Bize her zaman güvenebilirsiniz: Müşterilerimizi ve beklentilerini asla düşürmeyen verimli, güvenilir ürünler sunuyoruz.

KALİTE

Amacımız tasarım, konfor ergonomisi, verimlilik ve güvenlik açısından en iyi kaliteyi vermektir.

DİNLİYORUZ

Müşterilerimizin öneri ve istekleri bizim için önemlidir çünkü bizi sürekli daha iyi hale getirmeye itmektedir.

HÜMEL İLE TAM ÇÖZÜM

Müşterilerimize eksiksiz bir çözümün huzurunu ve güvencesini sunuyoruz çünkü gerekli tüm ekipmanlarla entegre sistemler ve mutfaklar hazırlıyoruz

HÜMEL HİZMET

Müşterilerimize teknik servis öncesi ve sonrası her adımda eşlik ediyoruz. Tasarım hizmetleri, danışmanlık ve teknik destek ile onların yanındayız.

Her zaman hizmetinizdeyiz: sizinle çalışmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak bir zevk.

Soğutmadan hazırlamaya, pişirmeden dağıtıma, bulaşık yıkamaya kadar. Güzel, ergonomik, güçlü ve sağlam Humel Endüstriyel Ekibi Ve Ekipmanları ile mutfakta çalışmanın her aşamasında size eşlik ediyoruz.

GIDA HİZMETİ EKİPMANLARINDA KÜRESEL LİDER

Ali Group , konukseverlik ve profesyonel catering pazarının önde gelen küresel liderlerinden biridir. Grup 1963 yılında İtalya'da kuruldu, ancak şirketlerinin çoğu bir asırdan daha eski ve dünya çapında piyasadaki en tanınmış ve takdir edilen markalardan bazıları.

Ali Group, yemek hizmetleri için en geniş ekipman yelpazesini geliştirir, üretir ve ticarileştirir. Neredeyse tüm pazar sektörlerinde faaliyet gösteriyor: yemek pişirmekten yemek dağıtımına, ekmek yapımından hamur işi yapmaya, bulaşık yıkamadan soğutmaya, jöleden buz üretimine ve hatta kahve makinelerine.

Sürekli araştırma ve geliştirme yatırımları sayesinde , çevreye saygılı, otel ve restoranların ana zincirlerinin ihtiyaçlarını karşılayan, hastanelerin, okulların, havalimanlarının, şirket kantinlerinin ve ıslahevlerinin taleplerini karşılayan yenilikçi ve sağlam ürünler sunmaktadır. kurumlar.

Grup ve şirketleri için ilham kaynağı olan bir ilke olan Ali felsefesinin merkezinde mükemmellik için çabalamak yer almaktadır .  Her şirket bağımsızdır ve özerk olarak faaliyet gösterir, uzmanlıkları ve pazar sektörünün bilgisi bakımından güçlüdür . Ali Group'a ait olmak, müşterilere her alanda en iyiyi sunmak için işbirliğini ve en iyi uygulamaların paylaşılmasını destekleyen teşvik edici bir bağlamın parçası olmak anlamına gelir.


Teknik Özellikler 

AISI 304 paslanmaz çelik gaz ocaklı tek gövdeli ocak. 15/10 preslenmiş üst, sırt sırta hizalama ve su sütunu aksesuarını yerleştirmek için tasarlanmıştır. Cihaz, maksimum 6 kW çıkış gücüne sahip 6 kapalı brülörden oluşur. 1,6 ile 6 kW arası sürekli çıkış kontrolü için termokupllu emniyet musluğu. Kalıcı, düşük enerjili pilot brülör (170 W) ile ana brülör ateşlemesi. Pilot brülör ve termokupl, ana brülör gövdesinin altında bulunur, kazara çarpmalara ve dökülmelere karşı korunur. Ocak, RAAF emaye dökme demirde (asit, alkali ve aleve dayanıklı) temizlik kolaylığı için radyal köşelere ve tava desteklerine sahiptir. 50°C ile 300°C sıcaklık ayarı sağlayan termostatik kontrol vanalı GN 2/1 gazlı fırın. Pilot alev, emniyet termokupl ve piezoelektrik ateşlemeli stabilize alevli brülör. Paslanmaz çelik pişirme haznesi, 575x654x300Y mm. Fırın gücü 8 kW. Kalın emaye çelik fırın tabanı. Fırın iç kapısı paslanmaz çelik labirent contalı. Paslanmaz çelik yükseklik ayarlı ayaklarla donatılmış cihaz. Menteşeli kapılı 400mm nötr kabin.