Dilovası Classeq Tek Tanklı Konveyörlü Bulaşık Makineleri Servisi

0262 641 40 14

7 GÜN 24 SAAT TEKNİK SERVİS HİZMETİ

0216 606 01 40

0212 474 74 07

0262 641 40 14

0539 480 08 50

 

HÜMEL ENDÜSTRİYEL İLE

 »İŞİNİZİ

KOLAYLAŞTIRIN«

 

Aktürk olarak bütün hizmetleri kaliteden, güvenilirlikten ve çevreye saygıdan asla ödün vermeden 'koşulsuz müşteri memnuniyeti' ışığında vermek. En son teknolojiye sahip alt yapımız ve dinamik personelimiz ile Türkiye piyasasına dünyanın en iyilerini sunmak.

WINTERHALTER TÜRKİYE

Winterhalter Türkiye 25 yıldır Türkiye'de endüstriyel mutfak sektöründe faaliyet gösteren bir Alman odaklı şirkettir. Şirketimizin adı " Winterhalter Gastronom GmbH " ve 1947 yılında Winterhalter tarafından kurulan ve fabrikalar Almanya'da bulunmaktadır. Winterhalterin Türkiye şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Temelde Winterhalter bulaşık makineleri satmak ve Winterhalter için her tür teknik hizmet vermektedir.

Klasik Mutfak Ekipmanları San. Tic. ve Ltd. Şti. 25.08.2004 tarihinde Endüstriyel Mutfak sektörünün saygın işadamı Ersin Aktürk tarafından kurulmuş olup, bu tarihten itibaren 1976 yılında İngiltere’de kurulan Classeq Mutfak’ın Türkiye şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Classeq sağlam bir endüstri için etkin fiyat ve kolay kullanımları ile dikkati çekerken Türkiye’nin bütün bölgelerine yayılan geniş bir bayi ağına sahiptir. Firmamız 2011 yılında Aktürk Dış Ticaret ile birleşmiştir, bu sayede firmamız sektörde daha güçlü temsil edilecek ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilecektir. Classeq Endüstriyel mutfak ve soğutma alanında, otel, motel, tatil köyü, restoran, fast-food, gross market, fabrika, hastane, banka, okul, askeri tesis ve benzeri kuruluşların en çok tercih ettikleri ve güvendikleri iş ortağı olmayı kısa sürede başarmıştır.

YERİMİZ DÜNYA MUTFAĞINDA

Oteller ve restoranlar. Kafeler ve barlar. Zincir restoranlar ve kantinler. Burada birinci sınıf sonuçlarımızla müşterilerimize hizmet veriliyor ve ekibin bir parçası haline getiriyoruz. Bizi ayıran nedir? Yüksek kalite standartları dinamizm, hedef ve vizyon. Çalışanlarımıza, müşterilerimize ve bayilerimize yakınlık. Piyasadaki standartları belirleme.

CST Tek Tanklı Konveyörlü Bulaşık Makineleri

Teknik Özellikleri:           

Model  CST 100 / 130

Kapasite (basket/saat) Capacity (racks/hour) 100 - CST 100 model

130 - CST 130 model

Basket Ebatı (mm) Rack Size 500x500 mm

Program Süresi (dk) Program Duration (min)

Bağlantı Gücü Connection Load 380V/3N/1

Toplam Bağlantı Gücü Total Connection Load 40°C - 13.74 kW

10°C - 25.74 kW

Ebatlar Dimensions

- Genişlik (mm) Lentgh (mm) 1300 mm

- Derinlik (mm) Depth (mm) 810 mm

- Yükseklik (mm) Height (mm) 1385 - 1445 mm

İç Giriş Yüksekliği Usable Wash Chamber Height 492 mm

Entegre Air Gap Built in Air Gap Standart Standard

Autotimer Autotimer Standart Standard

Kurutma Ünitesi Drying Zone Opsiyonel Optional

 

HÜMEL ENDÜSTRİYEL TEKNİK SERVİS

MÜKEMMEL DESTEK

 

Müşteri memnuniyetini en temel ilke olarak benimseyen Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışmaya devam etmektedir

 

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

 

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Hümel Endüstriyel için değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir.

 

Hedefimiz, çalışmalarımızı ve markalarımızı dünya çapında zincir işletmelerin özellikle operasyonda aynı kaliteyi sunmak ve arıza oranı düşük, distribütörlüğünü yaptığımız markalar kategorisinde uzman ve yenilikçi teknolojisi ile bir adım önde tutmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürekli olarak istişare ediyoruz.

Müşterilerimizin kaliteli ürün tedariki ve satış sonrası ihtiyaçları bizlerin her zaman yeni yatırım planları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Müşteri memnuniyetini en temel ilke olarak benimseyen Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek için sürekli olarak çalışmaya devam etmektedir.

BAKIM

Herkes bilir: düzenli olarak denetlenen ve bakımı yapılan bir makine daha iyi çalışır. Ve daha uzun süre. Bu aynı zamanda endüstriyel makineler için de geçerlidir: gün içinde yüksek performans sağlamak ve mükemmel sonuçlar sunmak zorundadırlar. Arızaları olmadan. Bu düzenli bir şekilde servis edilen Aktürk için sorun değil. İşte bu yüzden size uygun bakım paketleri sunuyoruz.

BAKIMLA İLGİLİ SORULARINIZ MI VAR?

Makinelerinizdeki arızaları önlemek ister misiniz? Beklenmeyen arızaların onarımlarını önleyin. Uzun vadede mükemmel sonuçlar elde edilsin mi? Bakım paketlerimiz daha fazla güvenlik sağlıyor.

Hümel Endüstriyel Olarak, Size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyarız ve sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz.